İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi

PROJE İHO 5.SINIF KABUL SINAV BAŞVURULARI SONRA ERDİ.

ÖĞRENCİ KABUL SINAVLARIMIZ:

>>> Hafızlık bölümü için 21 Mayıs 2023 Pazar saat: 11.00'de, (YAPILDI)
>>> İngilizce bölümü için 11 Haziran 2023 Pazar saat:11.00'de yapılmış ve sonuçlanmıştır.

................................

AŞAĞIDAKİ HABER METNİ başvuruların devam ettiği süre içinde yapılmış olup geçerliliği sona ermiştir.

Başvurular 6 NİSAN 2023 tarihinde başlamış olup sınavlardan 2 gün öncesine kadar devam edecektir.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için yapılacak olan sınavda YAZ OKULUNA HAFIZLIK İÇİN 60 ÖĞRENCİ alınacak yaz eğitiminin ardından başarılı olan 40 öğrenci okulumuza kayıt hakkı kazanacaktır. Başarılı olamayan 20 öğrenci okulumuza kayıt hakkı kazanamayacaktır.

İngilizce bölümü için YAZ OKULUNA ALINACAK 40 ÖĞRENCİ sadece okula uyum ve rehberlik yönünden değerlendirildikten sonra okula kayıt hakkı kazanacaktır. İngilizce bölümünü kazanan öğrencilerimiz yaz okulunda akademik başarıya tabi tutulmayacaktır. YAZ OKULUNDA KUR'AN-I KERİM EĞİTİMİ OLACAKTIR.

HER İKİ BÖLÜMÜ KAZANAN ÖĞRENCİLER İÇİN DE YAZ OKULU MECBURİDİR.

Yaz okulu: 3 Temmuz - 25 Ağustos 2023 tarihleri arasında 8 hafta olacaktır.

Başvuru yapacak adayların aşağıda bulunan ön başvuru formunu doldurduktan sonra sınavdan en az 3 gün öncesine kadar okula gelerek formu onaylatması ve GİRİŞ BELGESİNİ alması gerekmektedir.

BAŞVURUSUNU YAPAN ADAYA (DAHA ÖNCEKİ SINAVLARDA ÇIKAN SORULARDAN OLUŞAN) 6 ADET DENEME KİTAPÇIĞI HEDİYE EDİLECEKTİR.

AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ÖN BAŞVURUNUZU YAPABİLİRSİNİZ.

İNGİLİZCE BÖLÜMÜ SINAVI ÖN BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ.

İNGİLİZCE BÖLÜMÜ SINAV KLAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

HAFIZLIK BÖLÜMÜ SINAVI ÖN BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ. (SINAV YAPILDI)

HAFIZLIK BÖLÜMÜ SINAV KLAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

***************************************************

Yapılacak olan sınav sorularının "hazırlatılması, (her bir soru bu sınav için ücretle yazdırılmaktadır) bağımsız komisyonlara inceletilmesi, basılması, bina görevlileri, okutulması, sonuçların güvenli bir ortamda kişiye ulaştırılacak sistemin satın alınması vs. masraflar için başvuru yapan öğrenci başvurusunu onaylatmak ve GİRİŞ BELGESİNİ almak için okula gelindiğinde Okul Aile Birliği tarafından 250 TL BAĞIŞ istenecektir.

Bağışı internetten yapmak isteyenler için okul aile birliği iban numaramız:

TR78 0021 0000 0007 5867 9000 01 şekildedir.

ALICI BÖLÜMÜNE MUTLAKA:

AKİF İNAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ

yazılmalıdır.

(sığdığı kadar) Aksi halde yatırılan meblağ geri dönecektir.

> Gönderim yapılırken öğrencinin adı, soyadı yazılması YETERLİDİR. BAŞKA HİÇ BİR AÇIKLAMANIN YAZILMAMASI ÖNEMLİDİR. (Örnek: Abdullah Ademoğlu)…

06-04-2023

Yayın: 05.04.2023 - Güncelleme: 28.06.2023 17:27 - Görüntülenme: 7687