T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi

e-Twinning Projelerimiz

Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 2022-2023 eğitim öğretim yılı için okulumuzun İngilizce Öğretmeni Safiye Emingil’ in rehberliğinde gerçekleşen "PEACEFUL TEENAGERS WITH HEALTHY BODIES" ve “CREATIVE READERS” adlı iki ayrı e-Twinning projesi başlatılmıştır.

Ortağı olduğumuz "PEACEFUL TEENAGERS WITH HEALTHY BODIES” projesinde Türkiye, Macaristan, İtalya ve İspanya başta olmak üzere toplam 9 okul, 10 öğretmen 100'ü geçkin öğrenci bulunmaktadır. “CREATIVE READERS” adlı projemizde ise Türkiye, Romanya ve Gürcistan başta olmak üzere 6 okul, 6 öğretmen ve 100’ü aşkın öğrenci bulunmaktadır. Bu projelere okulumuzdan toplam 9 öğrenci katılmaktadır. Projelerimiz Mart ayında başlamış olup Mayıs ayında son bulması planlanmaktadır.

Bu projelerde öğrencilerimiz, farklı ülke ve kültürden öğretmen ve akranlarıyla bir araya gelerek dijital ortamda ortak çalışmalarda bulunuyor ve birlikte öğreniyorlar. Bu projelerimizdeki amacımız web2.0 araçlarını eğitime dahil ederek öğrenmeyi keyifli hale getirmek ve kalıcı öğrenmeler sağlamaktır. Öğrencilerimiz ayrıca hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını kullanarak akranlarıyla birçok ortak ürün oluşturma fırsatını yakalıyor; öğretmenleriyle ve akranlarıyla İngilizce irtibat kurarak ve çalışmalarını İngilizce sunarak dil becerilerini geliştirme imkanına sahip oluyorlar. Projelerde yer alan öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.04.2023 - Güncelleme: 11.04.2023 13:10 - Görüntülenme: 160
  Beğen | 0  kişi beğendi