OKULUMUZA BİR 1.LİK DAHA. Genç Bilalimiz Bölge 1.si

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün her yıl düzenlediği Genç Bilaller Ezan Okuma yarışması sonuçlandı.
 Başakşehir, Arnavutköy, Sultangazi, Bağcılar, Gaziosmanpaşa ilçerinde bulunan 14 imam hatip lisesinin katıldığı ve bölge birincisinin seçileceği yarışma bu yıl okulumuzda icra edildi. Okulumuzu temsilen yarışmaya katılan 11-A sınıfı öğrencisi Halil İbrahim YALÇIN bölge birincisi seçilerek İstanbul finaline katılmaya hak kazandı. Yarışma sonunda yapılan ödül töreninde tüm yarışmacılara okulumuz tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yarışmada bölge birincisi olan Halil İbrahim YALÇIN öğrencimizi, danışman öğretmeni Yakup OSMANOĞLU hocamızı tebrik ediyor, jüri üyeliği yapan hocalarımıza ve okul aile birliğimize katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yayın: 05.01.2019 - Güncelleme: 14.05.2020 12:23 - Görüntülenme: 920