Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün her yıl düzenlediği Genç Bilaller Ezan Okuma yarışması sonuçlandı.
 Başakşehir, Arnavutköy, Sultangazi, Bağcılar, Gaziosmanpaşa ilçerinde bulunan 14 imam hatip lisesinin katıldığı ve bölge birincisinin seçileceği yarışma bu yıl okulumuzda icra edildi. Okulumuzu temsilen yarışmaya katılan 11-A sınıfı öğrencisi Halil İbrahim YALÇIN bölge birincisi seçilerek İstanbul finaline katılmaya hak kazandı. Yarışma sonunda yapılan ödül töreninde tüm yarışmacılara okulumuz tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yarışmada bölge birincisi olan Halil İbrahim YALÇIN öğrencimizi, danışman öğretmeni Yakup OSMANOĞLU hocamızı tebrik ediyor, jüri üyeliği yapan hocalarımıza ve okul aile birliğimize katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nün Organize ettiği İmam Hatip Liseleri Arası Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması İstanbul Bölge Finali
Arnavutköy Taşoluk Merkez Camiinde yapıldı. Öğrencimiz İbrahim Emin Coşkun Bölge 1. si olarak İstanbul İl Finaline kaldı.
Ögrencimize ve danışman hocamız Abulğafur Rahim Aktaş´a teşekkür ediyoruz.
Mart ayında yapılması planlanan İstanbul il finalinde de muvaffakiyetler dilyoruz.

Kas

Geleneksel şiir yarışmamız "Genç Akifler" şiir yarışmamızın başvuruları başladı! Okulumuzun isim babası merhum Mehmet Akif İnan´ın anısına her yıl düzenlediğimiz yarışmamız ile merhum İnan gibi kalemi kuvvetli ve fikri kıymetli gençlerimizi keşfe çıkıyoruz. Yarışmamıza tüm gençlerimizin katılımını bekliyoruz.

Yarışma şartnamesini lütfen inceleyiniz.

Ara

3 yıldan bu yana Ebru sanatı öğretmenimiz Nazan Kuzgun ile devam eden Ebru sanatı kursumuz bu yıl da devam ediyor. Öğretmen ve öğrencilerimizin talebi üzerine her yıl başlatılan kursumuz bu yıl da B blok 3. kattakı Ebru sınıfında güzel eserler oluşturmaya devam ediyor. Kursumuz Çarşamba günü saat 16.00´da Ebru sınıfında uygulanmaktadır.

Ara

Okulumuzun bisiklet kulübü, Erdinç Ermiş hocamızın önderliğinde, bisiklet sporunu yaygınlaştırma ve sağlıklı yaşama çağrı yapmak için ilçemizin park alanlarında bisiklet turları düzenlemektedir. Kulübümüz bu kez Ahmet Yesevi Camii kütüphanesine ziyaret gerçekleştirdi ve çay ocağında mola vererek 1 bardak çay eşliğinde camii cemaati yaşlılarımız ile görüştü. Gençlerimizin bu çağda bisiklet ile aktivite yapmaları büyüklerimiz tarafından takdir gördü.

Ara

Rehberlik servisimiz ve Gelişim Üniversitesi öğretim görevlileri okulumuz 12. sınıf öğrencilerine yönelik üniversite hazırlık çalışma yöntemlerini, iç disiplin belirleme ve çalışma ortamı oluşturma yollarını içeren bir motivasyon semineri verdi. Gençlerimiz için giderek kısalan ve endişe içerebilen bu dönemin aslında planlama ile daha verimli ve olumlu atlatılabileceği anlatıldı.

Kas

Kurra hocamız Abdurrahman Konuk kıraat odamızda öğrencilerimiz ile buluştu. Eğitimleri yanında hafızlık çalışmasına devam eden gençlerimize hocamız kıymetli bilgiler aktarmanın yanında Kur´an- ı Kerim ziyafeti verdi.