Haz

Erken yaşta yabancı dil eğitimin doğru adresi olan yoğunlaştırılmış dil programı ile öğrencilere hedef dilde okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerinin uluslararası standartlarda kazandırılması amaçlanmaktadır.

Haz

Yeni Hafızlarımız, tıpkı fırından çıkan sıcak ekmek gibi taze taze, mis kokulu, nur kokulu

Haz

GENÇ MUHAFIZLAR HAFIZLIK YARIŞMASI'nda Bölge Birinciliği elde ederek Final yolunda ilerliyoruz, dualarınızı bekliyoruz.

May

LGS'ye 1 aydan daha az bir süre kala SINAV KAYGISI VE BAŞA ÇIKMA YOLLARI konulu semineri için Psikiyatrist Dr. Tuğba Bilbay Kaynar'a teşekkür ediyoruz.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından, İmam Hatip Ortaokulları arasında 4 Mayıs 2023 Perşembe günü yapılan "Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması"nda, okulumuzu temsilen Bölge yarışmasına giden 6.sınıf öğrencimiz Baraa Alsharabati 1. olmuştur.
Öğrencimize, yetişmesinde emeği geçen ailesi ve öğretmenlerimize gönülden teşekkür ederiz.

May

Tarih öğretmenimiz Yaşar İnci hocamıza geniş bir arşiv çalışması yaparak hazırladığı Kut’ül Amare isimli başarılı sunumu için teşekkür ediyoruz.

May

Başakşehir ilçemizde yapılan ve son üç yıl 1. olduğumuz "Tarih kültür ve medeniyet" yarışmasında yapılan ön elemede okulumuz 17 Mayıs'da yapılacak finale katılma hakkı elde etti.

Emekleri için Tarih zümremize teşekkür ediyor ve öğrencilerimize finalde başarılar diliyoruz.

11/F den Ömer Faruk Erkoyuncu
10/C den Abdullah Esad Gözlemeci
9/A dan Hüseyin Arslan.
9/Adan Talha Gönül
9/A dan Ensar Kırgız

May

"Dünyada her iyilik unutulur, unutulmaz ya unutulur diyelim, hiçbir zaman, hiçbir insanın unutamayacağı bir güzellik var, o da bir insanın bir insandan gördüğü yürekten bir sevgidir."

Yürekten sevdiğimiz çocuklarımızla
unutulmayacak anılarımıza bir yenisi daha eklendi.

#BaşakşehirdeİlimVeBilimKapısı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysıyla düzenlenen şiir yarışmasında 6B sınıfından öğrencimiz Muhammed Yusuf Kerem KOŞAR isimli öğrencimiz okuduğu şiir ile okulumuza birincilik ödülü kazandırmıştır. Öğrencimizi, ailesini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.