Akif İnan AİHL öğretmenleri ve çalışanları olarak düzenlediğimiz iftar yemeğinde bizlere eşlik eden en özel öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

#BaşakşehirinKalbindeİlimVeBilimKapısı

DİRİLİŞ POSTASI

gazetesinde, bu hafta yazıları yayımlanan gazete yazarı öğrencilerimiz:

SEYİT DADAK

AKİF EMRE ÖZDER

#BaşakşehirinKalbindeİlimVeBilimKapısı

DİRİLİŞ POSTASI gazetesinde, bu hafta yazıları yayımlanan gazete yazarı öğrencilerimiz:

MUSTAFA SAMİ LALE

ZÜBEYİR HAMİDİLLAH

MUHAMMED HALİT NUROĞLU

KEREM SAMİ YAMAN

ÖMER AMİR

ÖMER AYDOĞAN

#İlimVeBilimKapısı

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde otizmli vatandaşlarımıza ve fedakar ailelerine sağlıklı ve huzurlu günler diliyor, tüm dünyada otizme dair farkındalığın ve duyarlılığın artmasını temenni ediyoruz.

Akif İnan Tiyatro Kulübü, faaliyetlerine devam ediyor. Hazırlık sınıfı öğrencilerimize, 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize hitap eden tiyatro kulübümüzün amacı, öğrencilerimize temel tiyatro becerileri ve sahne özgüveni kazandırmak. Kulüp derslerimiz, bu konuda yeterliliğe sahip, profesyonel tiyatro eğitimi almış hocalarımız tarafından veriliyor. Tiyatro hocalarımızın temini konusunda bize yardımcı olan Başakşehir Belediyesi Tiyatro Akademisine teşekkür ediyoruz.

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ?

Şühedâ fışkıracak, toprağı sıksan şühedâ!

Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hudâ,

Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ.

BEŞİ BİR YERDE | Kariyer Günleri olarak gerçekleştirdiğimiz programımızda 2017 - 2018 dönemi ilk mezunlarımızı, mentörlük, psikolojik akademik ve sosyolojik alanlarda tecrübe ve birikimlerini öğrencilerimizle paylaşmak üzere okulumzda ağırladık.

Okulumuz Hazırlık B sınıfı  öğrencilerinden Necip Fazıl Karakuzu, Mehmet Emin Yıldız ve Hüseyin Çınar'ın, danışman öğretmenleri Kadri Erdem rehberliğinde hazırladıkları "Dedemin Mezar Taşını Okuyabiliyorum: Osmanlıca Mezar Taşlarının QR Kodu ile Okunması" adlı proje TÜBITAK bölge sergisine davet edilmiştir. Emeği geçen başta Kadri Erdem hocamıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

KEREM SELEK
MUSTAFA TALHA YILMAZ
İBRAHİM CEYLAN

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

DİRİLİŞ POSTASI gazetesinde, bu hafta yazısı yayımlanan gazete yazarı öğrencilerimiz:

ÖMER FARUK KÜREN

İSMAİL DAVLATOV

KEREM AYDIN

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Stratejik Düşünce Kulübünde bu hafta "93 HARBİ" isimli sunumu Kerem AYDIN isimli öğrencimiz okul konferans salonunda gerçekleştirecektir.

Öğretmen, veli ve öğrencilerimiz davetlidir.

"O gece her hikmetli iş, belirlenip hükme bağlanır."

Duhan Suresi - 4.Ayet

AHMET SEMİH KARA

RUHİ OT

KEREM TALHA GENÇ

YUSUF KEREM AKGÜN

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

DEPREM BÖLGESİNDEKİ KARDEŞLERİMİZ HAYRINA AKİF İNAN'IN GÖNLÜ GÜZEL ÖĞRETMEN, VELİ VE ÖĞRENCİLERİ EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE.

ALLAH RAZI OLSUN.