DİRİLİŞ POSTASI gazetesinde, bu hafta yazısı yayımlanan gazete yazarı öğrencilerimiz:

AHMET SEMİH KARA

RUHİ OT

KEREM TALHA GENÇ

YUSUF KEREM AKGÜN

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

DEPREM BÖLGESİNDEKİ KARDEŞLERİMİZ HAYRINA AKİF İNAN'IN GÖNLÜ GÜZEL ÖĞRETMEN, VELİ VE ÖĞRENCİLERİ EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE.

ALLAH RAZI OLSUN.

"Vakti Kuşanmak" kapsamında gerçekleştirilen Riyazü's Salihin ve değerler eğitimi dersinin 19. Haftasında hız kesmeden devam ediyor. Koordinesini ve yürütücülüğünü yapan Mdr Yrd Abdulkadir Bey'e teşekkürlerimizi sunarız.

Uluslararası dil çalıştayımızın ilk deneyimi olan Katar yabancı dil projemizin ilki başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Bu süreçte emek veren ingilizce zümremize, Ayşe ve Safiye hanımlar nezdinde siz değerli öğretmenlerimize ve yöneticilerimize çok teşekkür ederiz.

Okul içinde ve dışında göstermiş olduğu örnek tutum ve davranışları, güzel ahlakı ve her türlü faaliyet içerisindeki etkin çalışmaları dolayısıyla okulumuzun #heryönüyleörneköğrencisi olmayı hak eden 9A Talha GÖNÜL'ü tebrik ederiz.

#İnanmakBaşarmaktır.

VAKTİ KUŞANAN NAMAZ KAHRAMANLARI

Namaz teneffüsünde cemaatle namazını hiç bırakmadan kılan #NamazKahramanı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

DİRİLİŞ POSTASI gazetesinde, yayımlanan gazete yazarı öğrencilerimiz:

ALİ KAYRA AKIN

ENES KAYA

KEREM AYDIN

ABDURRAHMAN BEREKET

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Gençlerimizle hayat devam ediyor.

Tatil bize göre değil çalışmalara devam

Kütüphaneyi en verimli kullanan 9C sınıfı öğrencimiz MUTEMET'i tebrik ediyoruz.

Başakşehir küçükler futbol müsabakalarında #ilçebirinciliği kazanan öğrencilerimizi ve onları birinciliğe yerleştiren Hasan CÜCÜK hocamızı tebrik ediyoruz.

İstanbul'da yapılan liseler arası karate müsabakalarında 1. olan 11E sınıfından öğrencimiz Burak GÖRE'yi tebrik ediyoruz.

Ortaokullarda akademik olarak başarıya giren

3. olan öğrencimiz 6B sınıfından  İbrahim MAİASA

2. olan öğrencimiz 5D sınıfından Mehmed Zahid KARASLAN

1. olan 7A sınıfından öğrencimiz Yunus Emre BOYRAZ isimli öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuzun lise kısmında akademik başarı sıralamasında dereceye giren

4. olan 10A sınıfından Ahmed Tawfik ELGANİ

3. olan 11.D sınıfından Emirhan KAHRAMAN

2. olan 9B sınıfından Kaan ÇEKİCİ

1. olan Preb B sınıfından Hasan TUĞLU isimli öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.