Ortaokullarda yapılan 3 deneme sınav sonuçlarına göre dereceye giren

5. sınıfların 1.si 5B sınıfından Abdullah Salih APAYDIN

6. sınıfların 1.si Baraa ALSHARABATI

7. sınıfların 1.si Yunus Emre BOYRAZ isimli öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

LGS HAZIRLIK çalışmalarımızın ilk deneyimi olan Bursa Kampımız başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Bu süreçte emek veren siz değerli öğretmenlerimize ve yöneticilerimize çok teşekkür ederiz.

ZORLU YAŞAM OLAYLARI. KAYIP ve YAS Konulu, Psikolojik Danışmanımız Dilek AKSU tarafından verilecek eğitimimize tüm velilerimiz davetlidir.

Başakşehir Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi Anka Robot takımı deprem bölgesinde kardeşlerimizin hizmetinde.

Arama kurtarma çalışmalarında aydınlatma, jeneratör ve elektrik-elektronik gibi teknik işleri yürüterek deprezde kardeşlerimizin yardımındayız.

KARDEŞİM ÜŞÜMESİN

KALBİ MAHZUN,

GÖZÜ YAŞLI OLANLARIN YANINDA OL

Değerli Velilerimiz

AKİF İNAN AİLESİ OLARAK acil bir şekilde ekte gönderilen listedeki malzeme ve gıdaları okulumuzda topluyor ve inşaallah Cuma günü deprem bölgesine gönderiyoruz.

Ayrıca en az 1000 battaniye göndermek istiyoruz.

*1 Battaniye ücreti 120 TL'dir.*

Battaniye göndermek isteyen velilerimizin aşağıdaki okul aile birliğiyle irtibata geçmesi rica olunur.

*RABBİM MİLLETİMİZİN MAHZUNLUĞUNU GİDERMEDE BİZLERİ VESİLE KILSIN.*

Başakşehir Akif İnan Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri karne heyecanını Katar'da yaşadı. Öğrenciler dört haftalık İngilizce - Arapça dil eğitimi için bulundukları Katar'ın başkenti Doha'da 2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci dönem karnelerini aldılar.

LGS hazırlık öğrencilerimize EĞİTİM KOÇLUĞU KAHVALTILARI devam ediyor.

Türkçe hocamız Seyfettin ÇİFTCİ'yle beraber öğrencilerimiz sıcak bir ortamda kahvaltı yaptı.

Kahvaltıyı hazırlayan ve her zaman destekçilerimiz olan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimiz, yaklaşık dört yıldır Diriliş Postası gazetesinin pazar eki sayfasını hazırlıyorlar.

Öğrencilerimizin, Diyarbakır annelerine yazmış oldukları mektuplar, Diriliş Postası gazetesinin bugünkü sayısında manşetten verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Cuma gecesinde öğrencilerimizle beraber iftarlarını okul mescidimizde yapan kıymetli hocalarımız Abdulgafur AKTAŞ, İbrahim BAĞLAR ve göz aydınlığımız öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Sınav sürecinde olan öğrencilerimize bölüm tanıtımları, Erasmus, staj deneyimleri ve üniversiteli olmak üzerine söyleşi düzenlendi. Moral ve motivasyonlarını yükseltmeye yönelik, "Biz Nasıl Başardık" konulu sunum yapıldı.

İki Büyük Şirketin Rekabeti

"MİCROSOFT/APPLE"

Bu hafta, Strateji Kulübü sunumlarında, mikrofon sahibi, Muhammet Yusuf Tutucu idi. Aşağıdaki ifadeler de kendisine ait:

Sunumumu iş hayatında birçok başarı elde etmiş bu iki insanın değerli sözlerine ve onların hayatlarından çıkaracağımız derslere ayırdım.

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden oluşan grupla "İstanbul Educational Center" Dil okuluyla beraber, yabancı hocalar gözetiminde gerçekleştirilecek 1 aylık dil eğitimi (reading, writing, grammer, speaking) programına katılmak için Katar'a gidiyoruz.

Okulumuz MUN ekibi çalışmalarını artırarak devam ediyor. Katkılarından dolayı İngilizce hocamız Ayşe Yakar nezdinde tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Sosyal Bilgiler dersinin kazanımlarına uygun olarak öğrencilerimizin "İyi Bir İnsan Olma" yolculuğuna katkıda bulunmak için "İYİLİK BULAŞICIDIR" diyerek  ayet ve hadislerle iyiliğin önemini anlattık.